Komisija za preprečevanje korupcije

Integriteta, odgovornost, transparentnost

Javni razpis Integriteta – učni modul za usposabljanje učiteljev

Komisija za preprečevanje korupcije objavlja javni razpis “Integriteta – učni modul za usposabljanje učiteljev«, ki je namenjen neprofitnim organizacijam zasebnega sektorja.

Predmet javnega razpisa sta izdelava učnega modula za usposabljanje in ozaveščanje osnovnošolskih in srednješolskih učiteljev na temo integritete ter enkratna pilotna izvedba usposabljanja po učnem modulu. Učni modul mora biti izdelan v obliki e-gradiva, ki omogoča samostojno usposabljanje učiteljev, poleg tega pa tudi v obliki za usposabljanje v živo in na daljavo – po spletu. 

Predvidena skupna višina sredstev, ki so na razpolago za izvedbo javnega razpisa, je 5.000 EUR. Razpis ne predvideva finančne udeležbe prijavitelja, projekt bo v celoti (100 %) financiran iz razpisa. Rok za oddajo vlog je 18. junij 2022.

Besedilo razpisa lahko najdete tukaj:

Razpisno dokumentacijo lahko najdete tukaj:

Komisija obvešča, da sta pri obrazcu št. 5 Izjava partnerja o izpolnjevanju in sprejemanju razpisnih pogojev na voljo dva obrazca, in sicer obrazec za neprofitne organizacije zasebnega sektorja »Izjava partnerja o izpolnjevanju in sprejemanju razpisnih pogojev (neprofitna)« ter obrazec “Izjava partnerja o izpolnjevanju in sprejemanju razpisnih pogojev (ne-neprofitna)”, ki je namenjen partnerjem, ki niso neprofitne organizacije zasebnega sektorja (ki obenem niso upravičeni do finančnih sredstev razpisa).

Pomakni se na vrh

Accessibility Toolbar