Komisija za preprečevanje korupcije

Integriteta, odgovornost, transparentnost

Javni razpis Krepitev integritete otrok v osnovnih šolah

Komisija za preprečevanje korupcije objavlja javni razpis “Krepitev integritete otrok v osnovnih šolah”, ki je namenjen nevladnim organizacijam. Predmet javnega razpisa je zasnova in izdelava didaktično ustreznih orodij za krepitev integritete osnovnošolskih otrok. Orodja morajo biti primerna za izvedbo v obdobju pouka na daljavo (virtualnega pouka) kot ukrepa za boj proti epidemiji. Obenem je razpis namenjen tudi krepitvi ozaveščanja nevladnih organizacij o pomenu integritete, še posebej integritete v izobraževanju.

Predvidena skupna višina sredstev, ki so na razpolago za izvedbo javnega razpisa, je 5.000 EUR. Razpis ne predvideva finančne udeležbe prijavitelja, projekt bo v celoti (100%) financiran iz razpisa. Rok za oddajo vlog je 10. september 2021.

Besedilo razpisa lahko najdete tukaj:

Razpisno dokumentacijo lahko najdete tukaj:

Komisija obvešča, da sta pri obrazcu št. 5 Izjava partnerja o izpolnjevanju in sprejemanju razpisnih pogojev na voljo dva obrazca, in sicer obrazec za nevladne organizacije ter obrazec “Izjava partnerja o izpolnjevanju in sprejemanju razpisnih pogojev (ne-NVO)”, ki je namenjen partnerjem, ki niso nevladne organizacije (ki pa obenem niso upravičeni do finančnih sredstev razpisa).


Zaradi slabšanja epidemiološke slike in zaostrovanja ukrepov PCT, odpiranje vlog, prispelih na javni razpis “Krepitev integritete otrok v osnovnih šolah”, ne bo javno.

Pomakni se na vrh

Accessibility Toolbar