Komisija za preprečevanje korupcije

Integriteta, odgovornost, transparentnost

Zaključen izbor dvanajstih del ustvarjalnega natečaja »Povej z majico«

Komisija za preprečevanje korupcije je v letošnjem letu v okviru svojih preventivnih aktivnosti drugič zapovrstjo organizirala ustvarjalni natečaj za osnovnošolce – tokrat ga je poimenovala »Povej z majico«.

Natečajna komisija, ki so jo sestavljali dr. Urban Vehovar, Aljana Primožič, Ines Pusovnik in Boris Gramc, je v četrtek, 8. 11. 2012, opravila izbor izdelkov in izmed skupno 70 del, ki so jih šole posredovale komisiji, izbrala dvanajst tistih, ki so po njenem mnenju najbolj izstopale po sporočilnosti, izvirnosti in likovnem izrazu.

Na natečaj se je prijavilo kar 18 šol iz najrazličnejših koncev Slovenije, kar kaže na vedno več zavedanja o tem, kako pomembna je v družbi krepitev osebne integritete, odgovornosti, etike in stremljenja k preprečevanju korupcije. Komisija se vsem šolam zahvaljuje za sodelovanje, avtorjem izbranih del in njihovim mentorjem pa čestita za uspeh.

Več informacij o projektu  si lahko preberete v rubriki Projekti – preprečevanje korupcije, Povej z majico, kjer je objavljena tudi fotogalerija z izbranimi deli.

Zaključen izbor dvanajstih del ustvarjalnega natečaja »Povej z majico«
Pomakni se na vrh

Accessibility Toolbar