Komisija za preprečevanje korupcije

Integriteta, odgovornost, transparentnost

Predsednik Komisije med glavnimi govorniki mednarodne konference

Predstavnika Komisije za preprečevanje korupcije (Komisija) sta ta teden v okviru svojih preventivnih dejavnosti izvedla dva nastopa. Pomočnik predsednika Komisije Rado Jože Kerč je slušateljem Fakultete za varnostne vede predstavil delovanje Komisije, predsednik Komisije dr. Robert Šumi pa je v sodelovanju z Inštitutom notranjih revizorjev (IIA) slušateljem revizorske konference predstavil vpliv integritete na profesionalnost revizorjev.

V torek je Rado Jože Kerč 18 slušateljem Fakultete za varnostne vede ob dnevu poklicev predstavil institucijo, njene pristojnosti in potek dela, orisal je kadrovsko sliko Komisije ter predstavil, kako potekata zaposlovanje in izobraževanje njenega kadra.

Pomočnik predsednika Komisije Rado Jože Kerč
Pomočnik predsednika Komisije Rado Jože Kerč

Danes je dr. Robert Šumi kot eden glavnih govornikov nastopil na hibridni 11. mednarodni konferenci IIA Slovenija z naslovom Notranja revizija 4.0.: človek, stroj in notranja revizija. Udeležence je nagovoril ob boku še dveh mednarodno priznanih strokovnjakov, prof. dr. Marca Eulericha, profesorja in enega najbolj citiranih raziskovalcev na svetu o notranjih revizijah, in Charlesa T. Wrighta, predsednika odbora IIA Global. Predstavil je vpliv integritete na profesionalnost revizorjev.

Predsednik Komisije dr. Robert Šumi na uradni napovedi Mednarodne konference IIA
Predsednik Komisije med glavnimi govorniki mednarodne konference
Pomakni se na vrh

Accessibility Toolbar