Komisija za preprečevanje korupcije

Integriteta, odgovornost, transparentnost

Pomembno obvestilo o e-vročanju dokumentov naslovnikom/strankam Komisije za preprečevanje korupcije

Obveščamo vas, da bomo s 1. 4. 2024 v upravnih postopkih, v skladu z Zakonom o splošnem upravnem postopku (ZUP), začeli z vročanjem dokumentov po elektronski poti, v varen elektronski predal ali naslov drugega elektronskega predala (ki ni varen), in sicer preko sistema za elektronsko vročanje SI-CeV (več informacij je javno dostopnih na povezavi https://www.gov.si/zbirke/projekti-in-programi/program-projektov-si-trust/si-cev/).

Za vročanje dokumentov po elektronski poti mora imeti naslovnik/stranka vsaj:

  1. varen elektronski predal,
  2. navaden elektronski predal ali
  3. navaden elektronski predal in mobilni telefon.

V skladu z ZUP šteje, da je naslovnik/stranka sporočil/a naslov elektronskega predala, če nam je iz njega poslal/a vlogo. Dokumenti se bodo vročili na elektronski naslov, ki nam ga bo sporočil/a naslovnik/stranka. Kljub izraženi volji naslovnika/stranke za elektronsko vročitev v navadni elektronski predal se bomo lahko odločili, da bomo vročitev opravili fizično, saj lahko ocenimo, da je zaradi vsebine dokumenta ali kakšnega drugega razloga vročitev treba opraviti v fizični obliki.

Naslovnik/stranka nam bo lahko kadarkoli sporočil/a, da želi vročitev dokumentov v fizični in ne elektronski obliki.

Več informacij o elektronskem vročanju je javno dostopnih na spletni povezavi https://www.si-trust.gov.si/sl/podpora-uporabnikom/pogosta-vprasanja/elektronsko-vrocanje/.

Pomembno obvestilo o e-vročanju dokumentov naslovnikom/strankam Komisije za preprečevanje korupcije
Pomakni se na vrh

Accessibility Toolbar