Komisija za preprečevanje korupcije

Integriteta, odgovornost, transparentnost

Prijava premoženja in sprememb premoženjskega stanja po uveljavitvi novele ZIntPK-C

Komisija za preprečevanje korupcije v sodelovanju z Združenjem nadzornikov Slovenije organizira  kratek spletni seminar o prijavi premoženja in sprememb premoženjskega stanja v luči sprememb, ki jih uvaja lani novembra uveljavljena novela ZintPK-C.

Seminar je namenjen poslovodnim osebam in članom organov nadzora v javnih podjetjih in gospodarskih družbah, v katerih imata država ali lokalna skupnost večinski delež ali prevladujoč vpliv. Njegov cilj je predstavitev novosti na področju prijave premoženjskega stanja zavezancem za poročanje o premoženjskem stanju na podlagi Zakona o integriteti in preprečevanju korupcije. Na seminarju bodo predstavljene bistvene spremembe, ki jih prinaša novela ZIntPK-C in postopek oddaje prijave premoženjskega stanja na portalu eUprava.

Žarko Lipovec, nadzornik za področje premoženjskega stanja pri Komisiji za preprečevanje korupcije, bo slušateljem predstavil naslednje teme:

– Splošna predstavitev dolžnosti prijave premoženjskega stanja        

– Elektronska prijava premoženjskega stanja

– Napake, ki jih naredijo zavezanci

– Samoprijava, popravki in sankcije

– Predstavitev portala eUprava

– Prikaz prijave premoženjskega stanja po korakih

Dogodek bo potekal 15. septembra 2021 od 10.00 do 11.30. Prijava je za člane Združenja nadzornikov Slovenije brezplačna, rok zanjo pa je 14. 09. 2021 oziroma do zasedbe prostih mest. Prijavite se lahko na tej povezavi.

Prijava premoženja in sprememb premoženjskega stanja po uveljavitvi novele ZIntPK-C
Pomakni se na vrh

Accessibility Toolbar