Komisija za preprečevanje korupcije

Integriteta, odgovornost, transparentnost

Month: april 2017

Obisk študentov Evropske pravne fakultete

Ljubljana, 19. aprila 2017 – V okviru izobraževanj, ki jih Komisija za preprečevanje korupcije izvaja kot del preventivnega programa za preprečevanje korupcije, je komisijo danes obiskalo enajst študentov Evropske pravne fakultete. Ogledali so si prostore komisije in se seznanili z njenim delom. 

Objava javnega natečaja za zasedbo uradniškega delovnega mesta NADZORNIK ZA OMEJEVANJE KORUPCIJE (m/ž) v Službi za nadzor in preiskave (šifra DM 22016, C017178)

Komisija za preprečevanje korupcije, danes dne 4. 4. 2017, objavlja javni natečaj za zasedbo prostega uradniškega delovnega mesta NADZORNIK ZA OMEJEVANJE KORUPCIJE (m/ž) v Službi za nadzor in preiskave (šifra DM 22016, C017178, 1 prosto delovovno mesto. Vloga_za_zaposlitev-nadzornik_za_omejevanje_korupcije_apr_2017 Javni_natecaj-nadzornik_za_omejevanje_korupcije_apr2017

Predstavnik komisije na sestanku SPIO in Integritetnem forumu

Ljubljana, 4. aprila 2017 – Predstavnik komisije se je med 29. in 31. marcem na sedežu Organizacije za gospodarsko sodelovanje in razvoj v Parizu udeležil sestanka Delovne skupine višjih uradnikov s področja integritete (Working Party of Senior Public Integrity Officials, SPIO) ter Integritetnega foruma (Integrity Forum), sklopa predavanj na temo integritete in boja proti korupciji. 

Izobraževanje komisije za novoimenovane pravosodne policiste

Ljubljana, 4. aprila 2017 – V preteklem tednu sta dva predstavnika komisije na Upravi RS za izvrševanje kazenskih sankcij izvedla izobraževanje za novoimenovane pravosodne policiste. V okviru predavanj sta predstavila problematiko kaznivih dejanj s poudarkom na korupciji ter pomen integritete, etike in načrtov integritete. V prvem trimesečju je komisija tako opravila šest izobraževanj za 263[…]

Pomakni se na vrh

Accessibility Toolbar